Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart in de crematoria in Beuningen een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
161 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1175 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Fijne ervaring, alles verliep zoals besproken
Je krijgt van te voren een overzicht wat alle afgesproken wensen met daarbij per wens wat het kost. Medewerkers gaan heel empatisch en respectvol met de overledene en nabestaanden om. Er wordt meegedacht en ze zijn 24/7 bereikbaar.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
05-05-2021 marleen rietveld, Gouda
10
5
Uitvaart goed geregeld
Uitvaart24 heeft de uitvaart van mijn vrouw goed geregeld. Het pakket waarvan zij al eerder had aangegeven gebruik te willen maken voldeed zoals was afgesproken. Vriendelijke medewerkers die hebben gezorgd voor de uitvaart die zij voor ogen had. Duidelijk en geen addertjes onder het gras, adviezen en nazorg waren okay. Bedankt Uitvaart24 !
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
05-05-2021 Jan, Volendam
8
4
Goede en correcte afhandeling
Ik moest met spoed een uitvaart regelen omdat we ons lichaam normaal gesproken aan de wetenschap hebben geschonken maar net 1 dag voor zijn overlijden te horen gekregen dat hij dat toch niet wou. Via mijn verzorgster bij budget uitvaarten terecht gekomen waarbij godzijdank het zeer snel geregeld was dat ik een crematie met een afscheid kon regelen voor een prijs wat tenminste normaal is en niet zo torenhoog zoals de meeste uitvaartdiensten. Echt een aanrader. Mijn crematie kostte €1722,- en dan krijg ik de urn naar huis gestuurd omdat ik in een rolstoel zit en het niet kan ophalen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
05-05-2021 Mkj Buist Douwes, Musselkanaal
8
4
Alles goed verlopen
Het ophalen van de overledenen is heel goed en netjes verlopen. Ze waren snel ter plaatse ook. Het is bij aankomst op de locatie van de bijeenkomst even anders omdat het een industriegebied is en geen groen gebied zoals bij een uitvaartcentrum. Daar moet je even doorheen kijken. Wij hebben het verder heel fijn en rustig ervaren. De kleinkinderen hebben het vooral heel prettig ervaren omdat het zo'n relaxte omgeving was. Geen opgeprikt gedoe en een heel ontspannen sfeer in familiaire kring. Ik zou het zeker nog een keer zo doen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
04-05-2021 Marion, Almere
9
4.5
Gewoon goed geregeld, prettige mensen en leven mee
Gewoon goed geregeld, prettige mensen en leven mee
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-05-2021 bert, rusius
9
4.5
Zeer netjes, en met zorg
Beide ouders zijn via Uitvaart 24 gecremeerd. Daar zij geen begrafenisverzekering hadden,hebben mijn man en ik besloten om voor uitvaart 24 te kiezen. Het is vreselijk om iemand te verliezen, maar Uitvaart 24 neemr veel zorg uit handen. Zeer netjes, begeleiding wordt ook geboden, zeer zorgvuldig,veel bespreekbaar en doet zeer zeker niet onder voor een dure uitvaart. Wij zijn zeer tevreden, en raden het iedereen aan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-05-2021 Monique Roosloot Horst, VOORBURG
8
4
Denk dat er altijd wel iets verbeterd kan worden, maar wij waren super tevreden
Nvt
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 3.5
Deskundigheid 4
02-04-2021 Hermina de Jonge , Rotterdam
10
5
Fantastisch
Hele fijne mensen,heel meegaand. En hele fijne ,goede service.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
02-04-2021 Hec van Katwijk, Vlaardingen
10
5
Alle aanwezigen waren zeer tevreden over de verzorging van de dienst.
Goed en respectvol verzorgd.Ook de bloemen keurig geregeld.Zeer aan te bevelen.Je kan alle kanten op Qua wensen,en budget.De nazorg ook prima geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-03-2021 Fred, NAARDEN
10
5
Keurig geregeld van melding tot nazorg
Een waardige uitvaart geregeld door Uitvaart 24, zeer prettige communicatie en meedenkend wat heel fijn is in een toch al moeilijke tijd. Er is veel mogelijk tegen een zeer goede prijsverhouding. Afspraak is afspraak en geen verassing achteraf mbt nota o.i. Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-03-2021 Jan, Zoetermeer
10
5
Fijne en waardige dienstverlening van Uitvaart24
Wat een prettig bedrijf welke je nodig hebt wanneer je in een verdrietige periode zit! Snel, deskundig, goed bereikbaar, betaalbaar en ze denken op alle punten mee met je. We hebben Uitvaart24 ervaren als een waardig en transparante organisatie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-03-2021 Michel, Purmerend
10
5
Fijn, vriendelijk, warm ontvangst, en goed georganiseerd.
Mijn ervaring is zeer positief. Het ontvangst was fijn. Goede organisatie, deskundig en vriendelijk. Ik houd hier een goede herinnering aan over.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-03-2021 Ilona, Hoogezand
10
5
Een absolute aanrader
Binnen 11 maanden hebben wij van onze vader en moeder afscheid moeten nemen. Zowel de crematie van onze vader als de begrafenis van onze moeder is zeer eervol verlopen Zeer prettig contact en flexibel meegedacht in deze vreemde corona tijden. Maikel, nogmaals bedankt voor de geweldige uitvaartbegeleiding
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-03-2021 Martin, Castricum
10
5
alles tot in de puntjes verzorgd
wij zijn geholpen door Mark Dietrich en die heeft ons zeer deskundig begeleid en heeft ons alles uit handen genomen alles tot in de puntjes geregeld Mark bedankt. groetjes gonnie en fred.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-03-2021 fred en gonnie, amsterdam
9
4.5
Grandioos
Na een fijn gesprek,werd het snel en perfect geregeld,wat op de site staat van Uitvaart24 klopt dan ook 100 procent,kan en zal deze onderneming bij iedereen aanraden
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-03-2021 Henny, Rotterdam
9
4.5
aangenaam van toon en houding, voorbeeldig ten aanzien van de informatie en de afspraken
Overlijden tijdens corona, een crematie, met een puzzel of je wel/niet bezoek bij de crematie wenst. vanwege de puzzel moesten de afspraken veranderen. Uitvaart24 bleef prima meewerken aan de wijzigingen en waren echt van dienst. En eerlijk over de kosten die erbij hoorden. Via telefoon en mail verliep het prima en kostte het ook niet zoveel tijd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
19-03-2021 wytze bijleveld, houten
10
5
Ongecompliceerde kundige uitvaartzorg
Ik werd vriendelijk en competent te woord getaan, de opdracht was simpel te geven, en alle zaken hebben zij snel, efficient en correct uitgevoerd. Geen verstopte kosten, en een vlotte afhandeling.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
16-03-2021 Kim van Streun, Hengelo
10
5
Geweldig
Wil graag op deze manier uitvaart 24 bedanken voor de fijne manier waarop mijn man Cees Baptiste op 21 03 2021 weggehaald is uit verzorging huis waterhof in den haag. Ging op een respectvolle manier. Ook het telefonisch consult wat ik vandaag 15 03 2021 had met een zeer vriendelijke dame ..waarvan ik jammer genoeg de naam van ben vergeten..die informeerde of alles naar wens was gegaan en óf ik nog vragen had ..zij toonde oprechte belangstelling en was empathisch...zulke medewerkers zijn goud waard...complimenten. Vrijdag gr Miranda Baptiste
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
15-03-2021 Miranda Baptiste, Den haag
8
4
een professionele service in een hectische periode
Ik vond de houding van Uitvaart 24 flexibel - bij de betaling van de factuur bleek het kortdag - factuur op donderdag onvangen de crematie was maandag dooropvolgend - voor ouderen die niet internet bankieren is dat een probleem -- vanwege corona moest een bezoek aan de bank volgens afspraak -- eerstvolgende mogelijkheid was dagen na de crematie - misschien kan hiermee rekening worden gehouden voor senioren die niet online bankieren
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 4.5
15-03-2021 Dennis Veldbloem, Amsterdam
10
5
Respectvolle, zorgzame medewerkers.
Toen mijn vader overleed zonder begrafenisverzekering heeft mijn vrouw contact opgenomen met Uitvaart 24. Mark Diederich heeft haar heel medelevend en correct geholpen. We hebben het zelf niet zo breed en kon niets meer opbrengen dan €2000, maar kregen nooit het gevoel dat we minder waren. Pa was opgehaald binnen 3 uur na zijn dood op 26 december 2021 en de uitvaart was op de 30ste. Alles vlekkeloos gelopen en Pa lag er heel mooi bij. De dames die alles verzorgd waren zo lief voor ons en onze kinderen en kleinzoontje. Wij hielden allemaal een heel goed gevoel over.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
09-03-2021 Ron, Ootmarsum
10
5
Vlot, zorgvuldig, no nonsens
Mijn moeder wilde geen poespas, kaarten, aula of opbaring. Dood is dood, weg is weg vond zij. Een paar weken voor haar overlijden heb ik gekeken bij uitvaart24 en n paar zaken met haar besproken. Haar sprak het gemak aan, praktische opties, de keuze van het ontzorgen of het zelf regelen: dat is aan jou zei ze. Ik heb 's-nachts dat mijn moeder overleed, gebeld, nog voor de ochtendspits was mijn moeder al opgehaald. Geheel volgens haar wens, sober, eenvoudig, zorgvuldig, respectvol. Ok heb zelf aangifte gedaan van overlijden, dat voelde goed voor mij persoonlijk. Vooraf betalen had ik al wel rekening mee gehouden, en de prijs is laag dus ook goed voor te schieten als dat zou moeten. Keurig ben ik geïnformeerd wanneer de crematie zou zijn: in dat tijdsvak hebben we thuis met de kleinkinderen haar favoriete muziek gedraaid en de hele ochtend warme herinneringen opgehaald, geluchd samen, gewoon, fijn thuis. Achteraf gezien had ik mijn moeder zelf toch naar de oven willen begeleiden, dat heb ik nu niet gedaan, op haar wens, maar voelt voor mijn gevoel wat minder. Zo goed, comfortabel en eenvoudig geregeld kan het gaan na een overlijden. Het samenzijn, samen herinneren kan prima losgekoppeld worden van de formaliteiten.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
09-03-2021 Esther, Alphen aan den Rijn
10
5
Duidelijk en betrokken
Telefonisch contact was duidelijk en betrokken. Persoonlijke begeleiding voor en tijdens de uitvaart door Maikel Naarden (Uitvaartleider) Wat een gevoelsmens, duidelijk en oprecht betrokken. Ik zal uitvaart24 zeker aan iedereen aanbevelen. Nogmaals dank voor alles!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
08-03-2021 Jones, Abbenes
10
5
duidelijke informatie en goed en respectvol verzorgd
Het telefonisch contact vooraf was duidelijk en betrokken evenals de persoonlijke begeleiding tijdens de uitvaart.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
06-03-2021 Agäthe, Koog aan de Zaan
9
4.5
waardig en professioneel
Goede, professionele en vriendelijke service. Begripvol en waardig. Alle mogelijkheden kunnen telefonisch goed worden besproken met aansluitend email contact voor verdere afhandeling van rouwkaarten, nota etc.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
06-03-2021 de Vries, Zandvoort
10
5
Prima, snel en goed geregeld.
Bepaal zelf hoe en wat de "laatste" service moet zijn. Leg dat vast en zorg ervoor dat je iemand hebt die als het zover komt, de opdracht gaat geven. Mijn ervaring met mijn Oom, waren prima en hij had zelf vastgelegd hoe het allemaal moest gebeuren. En precies is het ook zo gegaan. Heel correct, netjes en ook financieel zoals vooraf was vastgelegd. Ik beschouw het als de uitvaart 2.0.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
05-03-2021 Joop, Almere

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews